Florin Gheorghe
Florin Gheorghe

Daca erai o persoană obișnuință.. sigur te tratau altfel...

Acum 32 minute
Florin Giurgiu
Florin Giurgiu

Nu mai șanț cobai

Acum oră
transylvania paint
transylvania paint

Vaccinul,,,,mafia farmaceutica,,,,,,vaccin invizibil

Acum oră
Zzzol Zzzol
Zzzol Zzzol

eu donez doza mea de vaccin la domnul GADEA...mai preotule nici dumnezeul creatorul nostru nu ne obliga la absolut nimic ,doar ne zice ...voi oameni din media si politica cum ne puteti obliga ca oamenii de un an de zile sa sufere de toate timpeniile voastre!?

Acum 3 ore
Timotei Cosovan
Timotei Cosovan

DRAGI rominii nu mai ascultati minciunile acestor criminali ei cu prostia lor vor ca sa moara Citi mai multi oameni si cu acest vaccin ei isi maresc conturile lor in banci Cu Cati oamenii mor cu atit le faceti jocurile lor Toti sunt niste criminali AI creduli le da creare .

Acum 3 ore
Ion Ion
Ion Ion

Forța AUR respect 🤜🤛

Acum 4 ore
Janine Dean
Janine Dean

Operatiunea lockstep ...ignoranta ucide!

Acum 5 ore
Mirela Balaban
Mirela Balaban

Felicitari . Bravo .

Acum 6 ore
Telefon Telefon
Telefon Telefon

AUR ESTE CEL MAI BUN LA CONDUCEREA PARTIDULUI ROMÂNIEI

Acum 7 ore
prapalogea
prapalogea

Studiu realizat pe 102 persoane. "Putin probabil sa mai transmita". E clar. Am dat lovitura. Ca la loterie. Avem vaccinul perfect. Am scapat de Covid. Unde gasim sa cumparam artificii?

Acum 7 ore
Monica Dragan
Monica Dragan

Oameni buni,dragi jurnaliști,medici,oameni cu studii voi realizați ce se petrece pe pământ? Aveți copii majoritatea! Ce viitor le lăsați? Va vor pune la zid pentru că puneți umărul mai mult sau mai puțin sa contribuiți la o dictatura care este in plin avânt.Nu e vorba de vaccin doar,nici nu comentez cu pro și contra,treaba fiecăruia ca.l face sau nu,boli nu.i exclus sa mai apară și evident alte vaccinuri .... e vorba în general cum stam cu viața la toate capitolele De noi toți depinde daca trăim intr.o democrație autentică sau construim o dictatura mai dură decât înainte de ' 89! Am prins acea perioadă și sincer,a fost cumplit! Nu mai zic de dictatura medicala pe natalitate cate victime a făcut,cate mame au pierit.Traiam în incertitidine de la o zi la alta,în frig,în întuneric și în goana după hrana pe cartela.Am sperat sa trăiască altfel copiii mei😢 Chiar nu ne pasa de copiii noștri? Daca nu de noi macar de ei sa ne pese fiindcă nu se rezolva treaba doar cu vaccinarea,veți vedea,acum e asta și nici asta clara știm și vedem ce neclarități insa se vor ivi și mai multe obstacole și cu vaccinați și fără e și educația și învățământul și cultura și economia in joc,incepe usurel și urmează cerințe tot mai multe,ingrădiri de libertăți tot mai multe, condiționări tot mai multe,mereu vor apărea noutăți daca continuam acest tablou care nu se va termina de înrămat fiindcă apar mereu alte pretexte.Mai depinde și de cum fiecare guvern își protejează cetățenii fara a.i împovăra și mai mult decât sunt cu toate restrictiile.Daca tot facem legi peste legi de zi,de noapte,de intrare în tara,de ieșire,de "stimulente" verbale și practice pentru vaccin,de orice altceva care segregheaza în rândul populației,etc etc că nu.s toate impuse strict așa de pe exterior,atunci va fi foarte greu pentru toți care trăim aici,indiferent că unii au bani multi și alții putini,este stressul care ne îmbolnăvește și psihic și fizic inainte de orice altceva și implicit se răsfrânge și asupra copiilor în formare.Istoria se repetă dar cu oamenii care vor sa o repete!" Nu oamenii care fac raul îs problema ci cei care îl îngăduie." Mulțumesc Răzvan Dumitrescu!

Acum 7 ore
Ana Miculaiciuc
Ana Miculaiciuc

👍⚘

Acum 7 ore
Мария Черней
Мария Черней

Minciuni

Acum 7 ore
Maria Maria
Maria Maria

Bv domna doctor ,ziceti adevarul oamenilor

Acum 8 ore
sanKao sKo
sanKao sKo

www.smartradio.ro/paradox-creste-rata-de-vaccinare-dar-si-cea-de-contaminare-israel-si-uk-inregistreaza-mai-multe-cazuri-si-decese-de-cand-au-pornit-campania/

Acum 8 ore
Finica Bontea
Finica Bontea

NU ESTE VACCIN IN PRIMUL RIND..! SA NE PREOCUPĂM DE LOCURILE DE MUNCA IN ROMÂNIA.. NE AȚI OBOSIT MINTAL VOI JURNALIȘTILOR... RUȘINE.. NOI VREM LIBERTATEA.. A ȚI ÎNȚELES???

Acum 8 ore
mioara chidesa
mioara chidesa

A FANTASTIC SA MURIM NOI BOLNAVII CRONICI DUTE SI TE CULCA

Acum 8 ore
Janine Dean
Janine Dean

Ce intelege proasta..

Acum 5 ore
Elena
Elena

😁😁😁

Acum 8 ore
Alexandra Balan
Alexandra Balan

Bravo George Simion!!!! Ne- am saturat, de acești domni cu cravata,,, care ne manipulează, ne mint, de ani de zile!!!!Media,este bine plătită, pentru manipulare!!!!O sa le vina si lor rândul, sa plătească!!!.....Sunt cu puterea in mâna acum!!!!Dar nu sunt dumnezeu!....

Acum 8 ore
Norina Donciu
Norina Donciu

Dana for President! ♥️

Acum 8 ore
Ioana Basu
Ioana Basu

Mie mi se pare ca cineva vrea sa al puna la pamant pe Cumpanasu Este parere mea. Cineva face toate jocurile astea. Repeat Eu nu pot sa cred.

Acum 8 ore
Aria Ana
Aria Ana

Da statistic câți or crăpat? Hai ca scrie prin toată presa internațională! Marș ca virusurile ARN se replica și spre diferența de virusurile ADN 99,99% scade din virulenta boilor! Ce dracu?

Acum 9 ore
Aria Ana
Aria Ana

Vaccinul știm ca in Israel nu e același! Și tot or crăpat!

Acum 9 ore
Aria Ana
Aria Ana

Numărul anticorpilor nu garantează o mai mare sau mai mică imunitate! Ce dracu ați învățat la școala?

Acum 9 ore
Aria Ana
Aria Ana

Ser ehhh?

Acum 9 ore
Martin Shorty
Martin Shorty

Fă-ți bagajul că urmează să pleci intr-un concediu mai lung,la penitenciarul Rahova.... Dragă domnule Cumpănașu sunteți de o nesimțire fără margini și pentru toate faptele d-voastră de pedofilie verbală ve-ti plăti în fața legii.Nimic pe lumea asta nu rămâne neplătit!!!

Acum 9 ore
Trifan Cristian Constantin
Trifan Cristian Constantin

Ascultați-l PE Luis Lazarus - IVERMECTINA !!!

Acum 9 ore
Mircea Vasile
Mircea Vasile

Se da doar cu reteta de la veterinar.Orice tratament anticovid se scoate i se gaseste ceva la fel au fost falimentati si alti producatori de vaccinuri ai statelor nationale acolo unde s-a putut ca sa detina monopolul asupra lor Bil Gates si aceste va ccinuri ale depopularii(noile vaccinuri cu care spera sa faca o treaba foarte buna) sa reduca populatia globului cu 10-15procenteRepede facute repede aprobate repede administrate cobailor umani fara nici o raspundere din partea producatorilorSingura raspundere o are omul caruia i se va lua libertatea de a decide prin lege sau pri n diverse moduri ( constrangere ademenire cu reduceri , facilitati santaj cu pierderea locului de munca amenintari amenzi socotiti ca zadarnicind combaterea bolilor , prin presiunea maselor prin mass-mediaprin nepasarea oa menilor si lipsa lor de informare

Acum 7 ore
Drogstardrg Drog
Drogstardrg Drog

Faceti Voi vacuna lasane pe noi normali

Acum 9 ore
Brenth Landerss
Brenth Landerss

😎Experiente pe viu!!dar probabila nici decum ,antidot!!!

Acum 9 ore
Brenth Landerss
Brenth Landerss

😎

Acum 9 ore
JESY JESY
JESY JESY

E O NEBUNIE CU VACCINUL ASTA! NU STI CE SA FACI! DACA IL FACI NU E BINE...DACA NU.L FACI IAR NU E BINE? SI CU VACCIN SI FARA VACCI..TOT MURIM ! TOTI VOM PKECA INTR.O ZI DOMNILOR!

Acum 10 ore
Iulian Mirea
Iulian Mirea

As zice ca e doar la mintea unor cocoși😉😜👍

Acum 10 ore
Leonard Munteanu
Leonard Munteanu

Moarte Dreptei satanisto marxisto globalista!

Acum 10 ore
prapalogea
prapalogea

Nu e nimic rau sa astepti sa vezi ce se intampla celorlati dupa ce se vaccineaza. Daca nu ati fost unul din voluntarii pe care s-au testat aceste vaccinuri sunteti fix in aceeasi oala. Toti au asteptat sa vada ce se intampla cu cei 40000 dupa o anumita perioada de timp. (Sau cati or fi fost). Unii au alte cerinte. Vor esantion mai mare si perioada mai lunga de testare. Care e diferenta? Ipocrizia nu-i faina. Sanatate maxima!

Acum 11 ore
Adrian Ciuchi
Adrian Ciuchi

PRM + aur lupta

Acum 11 ore
Ionut-Dumitru Manole
Ionut-Dumitru Manole

Se potrivește perfect melodia Paraziții - vreau sa va doară .

Acum 12 ore
S. M.
S. M.

Oricine ar fi putut să-şi însuşească pentru un timp mobilul domnului Cumpănaşi, şi schimba mesaje cu acea domnişoară! Nu a fost conversaţie telefonică! Vreţi pur şi simplu să-l linşaţi mediatic pe domnul Cumpănaşu! Iar invitatul din studioul televiziunii vine direct de la mahala!

Acum 12 ore
Vremurile din Urmă Apocalipsa
Vremurile din Urmă Apocalipsa

Fără Dumnezeu, omul rămâne un biet animal raţional şi muritor, care vine din nicăieri şi merge spre nicăieri.] Ca să intru mai adânc în problemă, Vreau un tribunal al poporului peste Curtea Supremă. N-aş fi anti-sistem, dar nu pot fi pentru Stânga sau dreapta pentru că Dumnezeu e-n centru. Tre' să-i respectăm regulile cu stricteţe, Să ţinem puştii departe de treburile ce ne-au mâncat nouă din tinereţe, Şi să-nveţe despre frumuseţe şi greşeli vechi Scrise cu sânge pe perete, ca nu cumva să le repete Că societăţi secrete îi învaţă de la catedre Că toţi tre' să credem numa-n ceea ce se vede. Dar ceea ce reuşesc cei mai mulţi să vadă E numai ceea ce ei le-arată, special ca să-i abată Pe altă cale eronată. Tu decide-te-odată ce vrei cu-adevărat, că Nu le poţi avea pe toate deodată; Poate doar ciocolata şi vanilia În rest, bă tată, ori acasă cu familia, citind iar Biblia, Rugându-te s-ai zile după care să tragi linia, Ori gangsta de Sardinia, c-ai vrea să tragi linia Pe plajele din Brazilia, unde te-ai afiliat Cu toţi carnivorii din epoca frustării, Din era dezbinării şi din sfera desfrânării. Şi-acum epatez euforic la perspectiva valorilor derizorii Şi-a comorilor iluzorii. Lasă-l pe Cioran pe culmile disperării. Şterge-ţi complet din memorie filme despre despre glorie Şi dă uitării şi-alte repertorii notorii, Chit c-au făcut istorie, că-s doar tenebre ale terorii! Eu simt deja dita (?) fiorii pe şira spinării Numai gândindu-mă la numai cum voi respira simbolic clipa schimbării Când se vor răsfira şi norii Şi fiind noi lumină, pot dispărea şi sorii. Şi foamea răzbunării, După mirajul culorii Dă-mi Doamne şansa să văd căzând conducatorii, Vibrând povestitorii Şi toţi muritorii Răspunzându-şi altfel decât retoric întrebării: -Cine suntem? Cine-i Dumnezeu biblic, metafizic, metaforic. Care e sistemul tău valoric? Când cineva ascunde cu grijă adevărul istoric Şi sfinţii părinţi ne zic despre interestul demonic Eram marele nemulţumit huzurind prin Lacteea Abia întors acasă, la Tată-am prins ideea Că iubirea e culmea, Cheia la rădăcinile mele şi foametea din lumea a treia. De aceea las atitudine dură, Mândrie şi furie de gură şi scapă de procuratură Plus că procedura nu spală păcatele. Iartă-ţi deci fratele! Iubeşte-ţi aproapele şi natura! Respectă Scriptura!

Acum 13 ore
Ionela Mastan
Ionela Mastan

Bravo George Felicitări AUR

Acum 13 ore
Paulina moisa
Paulina moisa

Da VLAD VOICULESCU SE OPUNE INCEPEREA SCOLILOR , DAR Penelisti din Piatra -Neamț, l primăria municipiului Neamț a creat o sală, sau mai multe în care odraslele lor fac ore școlare cu PROFESORI . Deci dragilor GUVERNANȚI ce reprezentați NEAMȚUL,COPIII DIN VOȘTRI SUNT PRIVIGELIATI IAR CEILALȚI COPIII CE SUNT .????????

Acum 13 ore
Nicolae Cosma
Nicolae Cosma

Bă oameni nu mai il arătați poporului pe ăsta:))

Acum 13 ore
Leo Leahu
Leo Leahu

Bravo George că ești anti comunismul ăsta din România și nu te lași! Libertatea e sfântă nici Dumnezeu nu se atinge de ea!!

Acum 14 ore
radu ionescu
radu ionescu

SATANA SI SLUGILE LUI SATANISTII CORUPTI LIDERII POLITICI SI RELIGIOSI DE LA TOATE PARTIDELE POLITICE SI CULTELE RELIGIOASE VA CONDUS IN ACEST IAD INTUNECAT AL CORUPTIEI SARACIEI PROSTIEI NEBUNIEI IN ACEASTA MOCIRLA INTUNECATA A PACATELOR MURDARE MONSTRUOASE IN VATI INVATAT EXTREM DE GRESIT SA TRAITI CA LIBRICII VIERMI.DUMNEZEU VREA SA VA SALVEZE AJUTE SA IESITI AFARA DIN ACEASTA MOCIRLA DIN ACEST IAD INTUNECAT AL CORUPTIEI SI NE INVATA AJUTA SA NE LEPADAM DE SATANA DE TOATE PACATELE SI SA IMPLINIM CU SFINTENIE CELE 10 LEGI DIVINE.

Acum 15 ore
Ik T&k
Ik T&k

Dragi politicieni,vreti un popor sanatos? Atunci...face-ti ceea ce trebuie!Ceva seturi de analize inainte de vaccinare, control de ,,rutina" cel putin ,nu se poate?Sau...poate nu sunt fonduri?

Acum 15 ore
Angela Stoian
Angela Stoian

Întărirea sistemului imunitar împotriva oricărui virus este data de o alimentație sănătoasă, program de viață sănătos și de Creatorul nostru. Un vaccin creat de om, poate duce la erori. Doar un vaccin creat de Dumnezeu este perfect.

Acum 15 ore
Mircea Popescu
Mircea Popescu

Le e cam frică. Sa nu piardă agoniseala făcută ,,cu greu,,😁

Acum 11 ore
Laura Aganencii
Laura Aganencii

Cu sosoaca prim' ministru????? Asta e mai proasta ca dancila!!!! Sunteti nebuni de legat! Aur sa plece la putin

Acum 16 ore
Drogstardrg Drog
Drogstardrg Drog

Lumea ese an strada prin franta Polonia Austria Holanda

Acum 16 ore
Ioan Moldovan
Ioan Moldovan

Mandolina să - și ia scripca și să plece că ne-am scârbit de el

Acum 16 ore
Drogstardrg Drog
Drogstardrg Drog

Ai mare grije George nu te Lasa ca multi politicieni ai siti tu cauta SA dezbine AUR esti baeat destept bravo.

Acum 16 ore
Leonard Munteanu
Leonard Munteanu

AUR pentru tara! Totul pentru tara!

Acum 16 ore
Drogstardrg Drog
Drogstardrg Drog

Bravo George

Acum 16 ore
Grigore Mihai
Grigore Mihai

Jeg ordinar, si televiziune de cicat.

Acum 17 ore
Veda Ola
Veda Ola

Poate ca inainte de vaccin ar fi necesar un carnet de sanatate si nu numai acceptul omului, cine raspunde daca moare cineva?

Acum 17 ore
Janine Dean
Janine Dean

@oltean27 hahahaha

Acum 5 ore
Janine Dean
Janine Dean

Nimeni.

Acum 5 ore
oltean27
oltean27

Lasa nu mai veni tu cu idei. Moartea e un act divin nu o eroare medicala.

Acum 6 ore
Eugenia Voinea
Eugenia Voinea

Mult luptă Diaspora Unită, pentru păduri ,nu Aur.Cei de la Diaspora Unită sînt de fac de 10 ani civism, acolo.Mario Mocanu mereu face civism acolo.

Acum 18 ore
Viorica Judele
Viorica Judele

Forta aur

Acum 18 ore
maria asimionesei
maria asimionesei

Pe cei de la aur ii doare in cot de tara ei lupta pentru locul lor caldut in parlament cel mai bun loc pentruei de anu mai fi someri

Acum 19 ore
Roxana Preda
Roxana Preda

As vrea sa va intreb daca este logic ca o persoana care a facut vaccinul,are test negativ sa stea in carantina? Nu este discriminare!🤦‍♀️

Acum 19 ore
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache

Succes mai departe George Simion,bravo✌✌✌AUR!

Acum 19 ore
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache

asta este o prostie,etapa 1,2,3 prin asta se face o discriminare,de ce nu se pot vaccina oameni când vor?,așa se pierde increderea in sistem,alți intră la banuieli,cum ar fi că;vaccinul făcut de doctori,asistenți și politicieni,nu ar conține aceași subsțanță,asta este și părerea mea după faza in care, s-au aruncat dozele rămase,când pute-au să vaccineze alte persoane,asta dă de bănuit.

Acum 19 ore
ILEANA VASILESCU
ILEANA VASILESCU

Bună seara și bine v-am gasit, domnule Răzvan Dumitrescu !

Acum 19 ore
Cathy
Cathy

A cedat ratia lui de vaccin de buna cuvinta sau de teama ca nu a fost suficient de experimentat?!

Acum 20 ore
DICM FX
DICM FX

George zile pe fața . Au furat continuu . Iar acum sunt vaccinati cu indobitocire. Rușine

Acum 20 ore
Cathy
Cathy

Ce se intampla cu cei care nu pot face vaccin din cauza afectiunilor si tratamentelor ce le au pe viata?!?!

Acum 20 ore
Flori Sin
Flori Sin

PAI,DACA NU ATI INTELES GEORGE SIMION VREA SA SPUNA PROBABIL SI CRED CA PANA LA URMA ASA ESTE CA FIECARE TREBUIE SA HOTARASCA PENTRU EL DACA SE VACCINEAZA SAU NU .EL NU CONSIDERA PE NIMENI FRAIERI,DAR PLANEAZA SI ASUPRA LUI NEINCREDEREA SI NEHOTARIREA IN ACEST VACCIN.ATITA TIMP CIT ACEST VACCIN NU A FOST TESTAT ANI DE ZILE SA IASA IN EVIDENTA CLAR REACTII ADVERSE POTI SPUNE ORICE IN LEGATURA CU ACESTA.

Acum 20 ore
alex birau
alex birau

Cata prostie.... incredibil

Acum 21 oră
KNEAZ AJIBRS
KNEAZ AJIBRS

A U R!

Acum 21 oră
Aria Ana
Aria Ana

Nu ma supun, exista rang si la legislatie, test negativ si la 72h repetarea testului dc iasa negativ, dc imi sunt ingradote drepturile la libera circulatie fiind clar ca timpul de incubare este depasit si sunt negativa la doua teste la interval de 3-5zile, atunci va iesi nasol, pentru ca abia astept sa am toate dátele necesare pt a da cu ei de pamant.

Acum 22 ore
Ionela Calin
Ionela Calin

Fiecare face ce vrea cu viata, nu comada guvernu

Acum 22 ore
George Găzdoiu
George Găzdoiu

Mult adevăr grăit...oare cît de mult e testat,cît de sigur este,ce nu se ascunde???

Acum 22 ore
Vero Coles
Vero Coles

Domnule Simion, va respect, va apreciez si am votat - AUR - dar doresc sa-mi respunde-ti la o intrebare: ,,Oare va mai exista viata dupa pandemie si vaccinare, si Romania pe harta Europei???,,

Acum 23 ore
Adrian Aganencei
Adrian Aganencei

Nu era nici o nevoe de nici un vaccin doctorii,cei mai specialisti din tara si din alte tari spun ca i.unizarea este foarte simpla cu vitamine nu cu otrava din vaccin

Acum 23 ore
BLANKA BB
BLANKA BB

daca se vacineaza îi intere pe sălbatici ăștia

Acum 23 ore
Margareta Petre
Margareta Petre

George Simion anunta cine ar putea fi viitorul presedinte al PNL 🎈 Mai exista VIATA si dupa pandemie, si dupa vaccin! 🎄 Sunteti optimist ! 🌏 ... Pe domnul Florin Citu il intereseaza activitatea guvernarii sau SEFIA PNL? B u g e t u l Bugetul Romaniei trebuie votat in Parlament. 💰 ASPRU Domnul Rares Bogdan il critica aspru pe Ludovic Orban ... Pe ce va bazati? Pe iesirile publice Rares Bogdan, l-a indicat pe dl Citu viitor presedinte al PNL 🏃 🎄 👫 🏃 🎄🏡🎄 👪 🎄 🏃 Mai exista viata si dupa pandemie Mai exista viata si dupa vaccin. 🌏

Acum 23 ore
Margareta Petre
Margareta Petre

@Carmen P DA. Cu certitudine este un mistocar. Nicio problema ! Nu e treaba mea. Si-a scris un nume .... In mijloc si-a pus star! M-am jucat un pic. Nicio problema. Nu ma ruga. Am vrut sa-l inteleg pana unde merge. Multumesc frumos. O seara frumoasa si placuta! 🌹 🌹 🌹

Acum 12 ore
Carmen P
Carmen P

@Margareta Petre când îl descoperi că-i nebun, îl duci la medic și poate, poate mai există speranță, dar dacă-i prost, nu insista! te rog. 🤷🏻‍♀️

Acum 13 ore
Margareta Petre
Margareta Petre

@Drogstardrg Drog esti intr-o .... Acolo iti place tie cel mai mult! Bine. Esti cred pe aici.... Gata 🌏

Acum 15 ore
Drogstardrg Drog
Drogstardrg Drog

@Margareta Petre sant antro tara unde minte mai mult de Cat romania nici nu mai deschid televisor vacuna vacuna vacuna vacuna vacuna 😁😁😁😁

Acum 15 ore
Margareta Petre
Margareta Petre

@Drogstardrg Drog s m e c h e r e !!!!! Tu, se pare, le sti pe toate ! 🌏

Acum 15 ore
Margareta Petre
Margareta Petre

George Simion: Vaccinul nu este testat suficient PROPRIA OPTIUNE 🔴 Liderul AUR, deputatul George Simion Are optiune proprie Vaccinare anti Covid .... 🌏

Acum 23 ore
Margareta Petre
Margareta Petre

Cetatenii care au facut vaccinul anti COVID, nu intra in carantina in Romania 🌌 D e c i z i e Comitetul National pentru Situatii de Urgenta A decis ca persoanele care au facut vaccinul anti COVID(prima doza si rapel), sa nu mai intre in carantina atunci cand patrund pe teritoriul national. ... Criterii restrictive Seamana cu pasaport de vaccinare ... 🌏

Acum o Zi
Daniel Ivan
Daniel Ivan

Sunt Roman, iubesc limba mea, dar sa ma pis pe statul asta de cacat!

Acum o Zi
transylvania paint
transylvania paint

Hotii fac bani

Acum o Zi
Daniel Ivan
Daniel Ivan

Hai ma, lasatine, cand o sa ne ingraditi dreptul la viata Libera, la liberul arbitru, Dat de Dumnezeu, o sa plecam in munti, sau sange!

Acum o Zi
sanKao sKo
sanKao sKo

@Elena pfff oaileu!!!

Acum 8 ore
Elena
Elena

@sanKao sKo Armele din dotare,sape, topoare lopeți....😂😂😂

Acum 8 ore
sanKao sKo
sanKao sKo

@Dan Obd de unde arme?

Acum 9 ore
Dan Obd
Dan Obd

Nu plecam in munti! E timpul sa punem mana pe arme! Romania e o tara sub ocupatie iudeo-masonica!

Acum 15 ore
Drogstardrg Drog
Drogstardrg Drog

Bn zis 💪💪

Acum 16 ore
Daniel Ivan
Daniel Ivan

V am votat, nu am avut alta varianta mai buna dar inca o data vad smecheria lui satan! Hai sictir!

Acum o Zi
Eduard Pascal
Eduard Pascal

Simion - un analfabet oportunist, anexă PSD ista.

Acum o Zi
Spartan
Spartan

Nu-l mai bagati in seama pe analfabetul asta tuciuriu si n-o sa mai auziti de el in 6 luni.

Acum o Zi
Dora
Dora

George Simion!!!!Sanatate sa poti face ceva BUN Pt 🇷🇴!!!!!

Acum o Zi